Újabb 3 dolog, ami meggátol a futásban

Olyan hétköznapi dolgok miatt is kisebb eséllyel indulsz futni, amiket nem is gondolnál. Megmutatjuk, pontosan mik ezek.

Olyan hétköznapi dolgok miatt is kisebb eséllyel indulsz futni, amiket nem is gondolnál. Megmutatjuk, pontosan mik ezek.

Nem alszol eleget
A jó edzés az előző esténél kezdődik. Ha tévézel, vagy a géped, telefonod nyomkodod, nem ébredsz kipihenten másnap, így kisebb az esélye annak, hogy elmenj edzeni, mivel nem érzed motiváltnak magad.

A takarításra is edzésként tekintesz
Persze, suvickolás közben is leizzadhatsz és kalóriát égetsz, de nem leszel tőle fittebb. Ráadásul egy kutatás azt is bizonyította, hogy a takarítás hatására akár fel is szedhetsz pár kilót. Legközelebb a futást válaszd helyette!

Nem tartasz szünetet
Az ülés az új dohányzás: minél többet ülsz, annál nagyobb az esély arra, hogy kihagyod az edzést. Tarts szüntet, állj fel, sétálj kicsit, vagy menj ebédszünetben futni.

4 tipp - erre figyelj, ha esőben futsz

Ha a természet megtréfál és a versenyed napján hatalmas esővel köszönt, fogadd meg a következő tanácsokat.

Tízperces gyalogló edzésterv, amit ebédidőben is elvégezhetsz

Van olyan, hogy nincs kedved normálisan edzeni, pedig nagyon szükséged lenne a mozgásra. Vagy éppen most lábadozol egy sérülésből, és csak szoktatnod kell a testedet ahhoz, hogy újra elkezdesz sportolni. Bármelyik is igaz rád, az alábbi tízperces edzésterv neked szól!

Játssz a társaddal futás közben!

Amerikában van egy játék, „Would you rather” a neve, melynek lényege, hogy a kérdésben feltett két opció közül kell kiválasztani azt, amelyik szimpatikusabb.

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft