Így válhatsz reggeli futóvá

Nyáron sokkal jobb még korán letudni az edzést, hiszen délután már rég 30 fok fölött szaladgál a hőmérő higanyszála. Ha eddig nem tudtál felkelni, adunk néhány tippet, hogy mostantól sikerüljön.

Nyáron sokkal jobb még korán letudni az edzést, hiszen délután már rég 30 fok fölött szaladgál a hőmérő higanyszála. Ha eddig nem tudtál felkelni, adunk néhány tippet, hogy mostantól sikerüljön.

1. Tesztelj
Heti 1-2 nap kelj korábban és tudd le a futóedzést. Ha tudod, hogy a fennmaradó 5 napban sokáig (vagy legalábbis tovább) aludhatsz, biztos nem lesz annyira nehéz a koránkelés.

2. Készítsd elő
Előző este pakold ki a futócuccod, készíts mindent össze, hogy reggel csak annyi dolgod legyen, hogy felöltözz. Az ébresztőd pedig tedd messzire, hogy mindenképp fel kelljen állnod ahhoz, hogy kikapcsold.

3. Hagyj időt
Mivel a tested belső óráját is át kell állítani, lehet, hogy beletelik akár 3-4 hétbe is, mire megszokod a reggeli futást.

A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

5 ok, amiért fájhat a mellkasod futás közben

Több dolog is okozhat mellkasi fájdalmat, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Bár a tünetek ijesztőek, gyakran elég banális dolgok állhatnak a háttérben.

3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft