Borítókép: 5 mód, ahogy a futás növeli az önbizalmadat

5 mód, ahogy a futás növeli az önbizalmadat

A futás számos előnyös tulajdonsága után most a magabiztosságra gyakorolt hatásait gyűjtöttük össze!
  • Ha egyszer ráébredsz, hogy mi mindenre képes a tested, olyan őszinte önbizalom jár majd át, amiből folyamatosan meríthetsz. Minden egyes plusz kilométer lefutása egy hatalmas sikerélmény.

  • Van az, amikor mindent beleadsz, és mégsem jön össze a célod. Lesérülsz, nem jól frissítettél… stb. és ezután nem úgy futod le a távot, ahogy képzelted, és amiért edzettél. A futás megtanít arra, hogyan kezeld a kudarcot, és hogy mindenhonnan talpra tudsz állni!

  • Ha másokkal futsz, hatalmas energiáék szabadulnak fel abból, ahogyan egymást motiváljátok és támogatjátok. Rajtad segít a többiek lendülete, és ez fordítva is így van.
  • Megtanulod elfogadni a kellemetlen és kényelmetlen szituációkat is. Ezt értheted nagyobb dolgokra, például, hogy szenvedés nélkül nincs fejlődés, de arra is, hogy simán elmész egy toitoiba pisilni nyavalygás nélkül, ha már több futóversenyen részt vettél.

  • Azzal, hogy folyamatosan edzed magad, és megmérettetsz, kihozod saját magad legjobb változatát, aminek következtében az önbizalmad is folyamatos fejlődés elé néz.

A futás kívül-belül jobbá tesz!