5 mód, ahogy a futás növeli az önbizalmadat

A futás számos előnyös tulajdonsága után most a magabiztosságra gyakorolt hatásait gyűjtöttük össze!

A futás számos előnyös tulajdonsága után most a magabiztosságra gyakorolt hatásait gyűjtöttük össze!

  • Ha egyszer ráébredsz, hogy mi mindenre képes a tested, olyan őszinte önbizalom jár majd át, amiből folyamatosan meríthetsz. Minden egyes plusz kilométer lefutása egy hatalmas sikerélmény.

  • Van az, amikor mindent beleadsz, és mégsem jön össze a célod. Lesérülsz, nem jól frissítettél… stb. és ezután nem úgy futod le a távot, ahogy képzelted, és amiért edzettél. A futás megtanít arra, hogyan kezeld a kudarcot, és hogy mindenhonnan talpra tudsz állni!

  • Ha másokkal futsz, hatalmas energiáék szabadulnak fel abból, ahogyan egymást motiváljátok és támogatjátok. Rajtad segít a többiek lendülete, és ez fordítva is így van.
Olvasd el ezt is!
  • Megtanulod elfogadni a kellemetlen és kényelmetlen szituációkat is. Ezt értheted nagyobb dolgokra, például, hogy szenvedés nélkül nincs fejlődés, de arra is, hogy simán elmész egy toitoiba pisilni nyavalygás nélkül, ha már több futóversenyen részt vettél.

  • Azzal, hogy folyamatosan edzed magad, és megmérettetsz, kihozod saját magad legjobb változatát, aminek következtében az önbizalmad is folyamatos fejlődés elé néz.

A futás kívül-belül jobbá tesz!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Így lehetsz magabiztosabb
Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Javíts az edzéseid hatékonyságán!

Hozd ki a legtöbbet az edzéseidből végre!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft