5+1 kisfilm amitől garantáltan futócipőt húzol

Biztos veled is előfordult már, hogy motivációs szempontból nehéz idők jártak feléd. Számtalan ötletet adtunk már erre a problémára eddig is. Szerintünk most jön a legtutibb megoldás.

Biztos veled is előfordult már, hogy motivációs szempontból nehéz idők jártak feléd. Számtalan ötletet adtunk már erre a problémára eddig is. Szerintünk most jön a legtutibb megoldás.

Szász Norbert a Runner's World fotósa is sokszor került már bajba-e téren. Azt mondja, nem könnyű kilendülni a mélypontról, de van néhány praktikus eszköze, amit ha elővesz, máris futócipőt húz, hátrahagy minden egyéb teendőt és kivágtat a legközelebbi futásra alkalmas helyszínre. Megosztja veletek 5+1 kedvenc kisfilmjét, melyek külön-külön is kiváló mankóul szolgálnak a nehéz időszakban.
1. A Salomon csapat 2011-es filmje.


2. Adam Campbell főszereplésével, mit jelent a futás a hétköznapokban.


3. UTMB, magyar érdekeltséggel a piros pólos srác Németh Csaba.


4. Rob Krar gondolatai.


5. A legzseniálisabb triatlonos film.


+1 kisfilm, ha egyszer felveszem a futócipőt, miért is marad biztosan rajtam. Ugyan nem futás, de a lényeg ugyanaz.


Fejben döntsd el!

Vannak napok, amikor nagyon nem akaródzik elindulni futni. Zajlik a belső a játszma, sorakoznak az érvek, ellenérvek, aztán elindulsz, futsz és végül szuper futást rögzítesz a naplódba. Ugye ismerős?!

Egy apró változtatás a reggeli rutinodban, és sokkal jobb lesz az életed!

Csökkentsd a stresszt, dobj le pár kilót, kezdj egy új életmódba! Most azt is eláruljuk, hogy teheted meg mindezt egyetlen mindennapi szokás megváltoztatásával.

Majdnem kókuszgolyó - csokis energiagolyó pekándióval és datolyával

Ha megéheztél futás után, vagy előtte lenne szükséged egy kis plusz energiára, készítsd el ezeket a finom nasikat. Akár a paleo étrendbe is beillesztheted őket, mert semmilyen olyan alapanyagot nem tartalmaz, aminek tiltitt lenne a fogyasztása.

A férfi, aki átfutott Amerikán és ezzel rekordot döntött

Pete Kostelnick ultrafutó hétfőn megdöntött egy 36 éves rekordot, ezzel ő lett az, aki a legrövidebb idő alatt futotta át Amerikát. 46 nap, 8 óra és 36 percnél rövidebb eredménnyel futott célba.

3 egyszerű drill a jobb futótechnikáért és gyorsabb sebességért

Végezd el ezt a 3 gyakorlatot, hogy javíts az időeredményeden!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft