Borítókép: Aki fut, az szenvedélyesen fut. Nem ismerek olyan futót, aki csak lötyög...

Aki fut, az szenvedélyesen fut. Nem ismerek olyan futót, aki csak lötyög...

Megelégszik mindig ugyanazzal a teljesítménnyel. A futás érzelmeket csalogat elő az emberből. A legősibb ösztönök törnek a felszínre. Akarsz gyorsabb lenni, szebben futni, nagyobb távokat legyőzni, nehezített körülmények között is helytállni, a többiekkel élményeket gyűjteni, aztán meg egyedül harcolni és napról napra jobbá válni.

Aki öt kilométerrel kezd, az tízre vágyik, a tízet tud, a félmaratonban gondolkozik. A félmaratonista a harminccal kacérkodik, a harmincas a maratonnal. A maraton után jönnek az ultratávok. És persze közben ott vannak a kikacsintások: terepfutás, brutálfutás, váltók, közösségi élmények, egyéni legjobb idők… istenem, mennyire jó, hogy a futás kultúrája már idehaza is egyre kifinomultabb.
Ha egy futót a szenvedélyéről kérdezünk, feltehetőleg mindenkinél más a válasz. Van, aki a mozgás öröméért csinálja, megint más a jobb eredményekért. Akadnak olyanok, akik edzeni imádnak, megint mások egy-egy verseny által motiváltak. Szabadságérzet - szinte mindenkinél szerepel a listán, no meg tökéletes stresszlevezető, a legjobb zsírégetők egyike, jótékonyan hat a testünkre és lelkünkre egyaránt.

A legnagyobb titka pedig talán az, hogy mindennél egyszerűbb. Nem kell más, csak egy terep, egy cipő és te. Mindenki a saját kezébe veheti a sorsa irányítását, különösebb fakszni nélkül lehet a futás szenvedélyének hódolni és hétről hétre jobban teljesíteni. Ma már a legtöbb futó tudja, hogy a kiegészítő mozgásformákkal milyen sokat tehet a fejlődése érdekében. A Sportkártyával közel négyszáz sportlétesítmény érhető el, ezek mind alkalmasak arra, hogy a futásunkat megalapozzuk, fejlesszük, kimaxoljuk. A

mit kifejezetten a futóknak ajánlunk, az a nálunk elérhető erősítő edzés, köredzés, funkcionális edzés, trx, streching, spincracing, úszás, core tréning és fit-ball edzés. A Sportkártya a piacon azért a legjobban hasznosítható a futók számára, mert egyrészt elég, ha a telefonos applikációt letöltöd, nem kell a kártyával vacakolnod.

Letöltés után három alkalommal ingyen veheted igénybe, megtapasztalhatod, hogy mennyire válik be neked.

Szintén egyedülálló, hogy ha elkötelezed magad, a máshol megszokott egyéves hűségidővel szemben elég három hónapra hozzánk igazolnod. Ha viszont vállalod az egyéves hűségidőt, egy hónapra felfüggesztheted, vagyis például a nyári versenyszezon idején el tudsz tűnni anélkül, hogy a hűségidőd miatt aggódnod kellene. Nálunk minden csomag választható Light változatban is, ami havi 8 belépést biztosít, értelemszerűen baráti áron, és az is a Sportkártya mellett szól, hogy magánszemélyek is igényelhetik.
Fuss, futóbarátunk, fuss! Mi melletted leszünk.