Borítókép: A hét befutói: készülj a versenyszezonra a következő újdonságokkal!

A hét befutói: készülj a versenyszezonra a következő újdonságokkal!

Forrás: Képszerkesztés: Hámori Zsófi
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

Forrás: Képszerkesztés: Hámori Zsófi

1. Asics Gel-Nimbus 20 Platinum futócipő

A neutrális kategória egyik alapdarabja idén ünnepli 20. születésnapját. Az adaptív technológiának köszönhetően erősebb párnázottságot ad a cipő, amikor elkezdesz fáradni, hogy még tovább bírd szusszal. A cipő felsőrésze varrásmentes, kényelmes anyagból készült, hogy körülölelje és megtartsa a lábfejedet futás közben. További részletekért kattints ide!

2. Fitbit Versa okosóra

A hihetetlenül könnyű órának nem csak a súlya durva, hanem az is, hogy akár 4 napon át is bírja az akksija. Emellett rengeteg adatot tudhatsz meg az edzéseidről, közben pedig folyamatosan tippekkel lát el az óra (utóbbiak egyre személyre szabottabbá válnak, minél többet használod). A pulzusodtól kezdve az alvásodig mindent rögzít, ráadásul megnézheted rajta a legfrissebb híreket és az időjárást is. Ha az úszás számodra a tökéletes keresztedzés, nem kell félned, bátran csobbanhatsz benne, közben pedig az úszóedzésed adatait is rögzíti majd. További részleteket itt találsz a termékről.

3. Salomon Elevate Flow top

Tökéletes meleg időre (ezúton kérjük az időjárást, hogy végre térjen már észhez), mivel jól lélegzik és nagyon könnyű. Gyorsan száradó anyagának köszönhetően még a legizzasztóbb helyzetekben is kellemesen érezheted magadat, kényelmes szabása miatt pedig úgy érzed, szinte nincs is rajtad. Olvasnál még róla? Kattints ide!

Olvasnál még a témában?