Borítókép: A lelkesedés a döntő! -Legyél ASICS FrontRunner, jelentkezz most!

A lelkesedés a döntő! -Legyél ASICS FrontRunner, jelentkezz most!

Az ASICS új tagokat keres sikeres ASICS FrontRunner csapatába, amely már szerte a világon 30 országban elérhető.

Az ASICS FrontRunner közösség (futó)lépésről (futó)lépésre növekszik 2010-es németországi alapítása óta. A sokszínű közösség az egész világon működik az ASICS támogatásával, tagjai saját tapasztalataikat osztják meg a futásról, ezzel egyre több embert inspirálnak mozgásra.

Az ASICS FrontRunner csapatok különböző adottságokkal rendelkező embereket kapcsolnak össze és azért dolgoznak, hogy mások is élvezzék a futóedzéseiket és további inspirációt kapjanak céljaik eléréséhez. Az ASICS FrontRunner közösség tagjai megosztják élményeiket, edzéseiket, örömüket és bánatukat a a többi futótárssal a való világban, a versenyeken, futóklubokban és a helyi közösségben valamint online a digitális világban is.

Nézd meg a legújabb ASICS FrontRunner videót, gyűjts inspirációt és fedezd fel, miért érdemes a csapatba jelentkezni!

A folyamatosan fejlődő globális projekt tovább növeli a közösséget. 2018-ban 500+ főről 700+ főre bővül a csapat taglétszáma, olyan országok felvételével mint Brazília, Dubai és USA ( Boston) . Az új ASICS FrontRunner tagok felvétele mellett, a meglévő piacok is tovább fejlődnek, itt a cél a meglévő csapatok erősítése.

A meglévő ASICS FrontRunner csapatok erősségét a csapattagok különbözősége adja, akik között a maratonfutó, triatlonista, ultra-futó, terepfutó és kezdő is megtalálható, vagy olyan aki csak magáért a “futás öröméért” fut, de a tagok különbözhetnek egymástól a korcsoport, a szociális státusz vagy egyéb más tényező szempontjából. Mindannyian örömüket lelik a sportban és lelkesen inspirálnak másokat.

Az ASICS új márkakampányának szlogenje az”I MOVE ME”, amely szintén azt célozza meg, hogy embereket kapcsoljon össze és arra motiválja őket, hogy egészségesek és boldogok legyenek a sport által. Az ASICS márka tökéletesen erre van pozicionálva, hogy az utat mutassa ehhez több évtizedes tapasztalatai által.

A cél az, hogy az egész világon egy sokszínű futóközösség jöjjön létre, amelynek tagjai határokon is átívelve osszák meg élményeiket és mondják el sztorijaikat a közösségi médiában.

Minden jelentkezőnek aki a csapat tagja szeretne lenni meg kell mutatnia, hogy szenvedélye a futás, vágyik arra, hogy ennek a közösségnek a részéve váljon, valamint hajlandó arra, hogy élményeit és tapasztalatait rendszeresen megosztva másokat inspiráljon.

Valamennyi régióban a csapatokat ASICS szakértők koordinálják, akik tapasztalataikat egymással rendszeresen megosztva vezetik a közösséget.

Azok az érdeklődő futók, akik szeretnének csatlakozni a magyar ASICS FrontRunner közösséghez EZEN AZ oldalon tudnak jelentkezni:

A jelentkezés kezdete: 2018. január 15.

A jelentkezés vége: 2018. február 11.

A sikeres jelentkezők nevének kihirdetése: 2018 február végén

Az ASICS FrontRunner projektben résztvevő országok:
Spanyolország, Olaszország, Ausztria, Nagy-Britannia, Franciaország, Dél-Afrika, Svájc. Magyarország, Csehország, Szlovénia, Németország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Oroszország

2018-ban új csapatok alakulnak a következő országokban:
Brazília, Norvégia, Dánia, Bulgária, Szerbia, Görögország, Portugália, Belorusszia, Ukrajna, Kazahsztán, Törökország, Dubai, Belgum, USA ( Boston)

Kövess minket:
Instagram: asicsfrontrunner
Facebook: ASICS FrontRunner
#asicsfrontrunner