a hét befutói,futócipő,fejpánt,futófelső

A hét befutói: praktikus & őrületesen menő futócuccok

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak abban segítenek, hogy kihozd a futásaidból a maximumot, de a dizájnjuk is igencsak cool!

futócipő,fejpánt,futófelső

1) A Nike Epic React 2.0 új színállásokban elérhető, amit a 90-es évek tech világa inspirált. A „8-bit” és „Pixel” fantázianevet viselő modellek fehér-lime középtalpa hyperpink-fehér külsőtalpa és a bokát átfogó zafír pántja élettel tölti meg a borúsabb napokat.

2) A Compressport On/Off fejpánt nem csak abban segít, hogy a belógó hajszálak ne idegesítsenek (nyilván hosszú hajúak esetében), de abban is, hogy a homlokod ne izzadjon be: ez nem csak a nyári melegben, de a hűvösebb időben is hasznos. Hétszer gyorsabban szárad a hagyományos fejpántokhoz képest, és nagyszerűen lélegzik alatta a bőr.

3) Az adidas by Stella McCartnes futófelső rugalmas és kényelmes, mint egy második bőr, ugyanakkor a dizájnja is őrülten menő: igazi vadállatnak érezheted benne magad edzés közben. Télen aláöltözőnek, tavasszal pedig önmagában is tökéletes!