a hét befutói

A hét befutói: A hűvös reggeleken is maradj melegen

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan cuccokat gyűjtöttünk össze, amikben a hidegebb idő sem jelent problémát.

a hét befutói
Forrás: Hámori Zsófia
Az eheti befutókban nem fogsz fázni.

1. Adidas Climaheat nadrág

Ha nem szeretnéd a hideg miatt lemondani az edzést, akkor jól jön ez a Stella McCartney által tervezett nadrág. A rugalmas, könnyű anyag olyan rostokat tartalmaz, melynek hatására gyorsabban szárad és melegebben is tart. A varrások mentén fényvisszaverő díszítés is van a gatyán, így hajnalban és késő este is látható maradsz. Itt olvashatsz róla bővebben.

2. Primus termosz

Duplafalú, rozsdamentes acélból készült termék, ami jól szigetel és cseppmentesen záródik, így a teád végig meleg marad benne. Többféle színben kapható, így mindenki megtalálja a stílusához illőt. Itt találsz róla még több infót.

3. Nike Therma Element futófelső

Még a hűvösebb idő sem jelent problémát ebben a felsőben, mivel amellett, hogy könnyű, melegen tart, kapucnija pedig az esőtől is megvéd. Kell ennél több? Ha szeretnél még olvasni róla, kattints ide!

Olvasnál még a témában?