a hét befutói,aláöltözet futáshoz

A hét befutói: Szuper aláöltözetek, hogy hidegben is kellemes legyen a futás

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan cuccokat gyűjtöttünk össze, amik melegen tartanak futás közben.

a hét befutói,aláöltözet,aláöltözet futáshoz
Ezúttal aláöltözeteket gyűjtöttünk össze.

1. Icebreaker Bodyfitzone alsónadrág

A férfi alsó merinó gyapjú és Lycra szálakból készült, emiatt melegen tart, rugalmas, ugyanakkor jól is szellőzik. Lapos varrásainak köszönhetően pedig nagyon kényelmes benne a mozgás. Itt találsz róla még több infót.

2. Salomon X wool LS felső

Gyapjú és poliészter összetételének hála melegen tart, de jól is szellőzik, ráadásul elvezeti a nedvességet a bőrről. A felső könnyű és kényelmes, ideális aláöltözet futáshoz, túrázáshoz, de síeléshez is magaddal viheted. Itt olvashatsz róla.

3. Nike Pro Hyperwarm nadrág

Melegan tart, viszont hőelvezető, jól szellőző anyagának köszönhetően nem tudsz benne túlhevülni. Beépített rövidnadrág is található benne, ami plusz védelmet nyújt a hideg ellen. Ha szeretnél még többet megtudni róla, kattints ide!

Olvasnál még a témában?