Borítókép: A hét befutói: maradj stílusos és fuss kényelmesen a mínuszokban is!

A hét befutói: maradj stílusos és fuss kényelmesen a mínuszokban is!

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

1. Saucony Kinvara 9 futócipő

A neutrális futócipő talpának felső része segít abban, hogy több energiát nyerj vissza a futásból. A felsőrésze elég minimalista, emiatt hihetetlenül könnyű a surranó, csak 184 grammot nyom. Akár PR-t szeretnél dönteni a következő maratonodon, akár a hétköznapi futásaidhoz keresel hű és kényelmes társat, nem fogsz benne csalódni! További infókért kattints ide!

2. Nike Elite hosszúszárú futózokni

Izzadtságelvezető anyaga végig szárazon tartja a lábadat, kompressziós kialakításának köszönhetően pedig kényelmes viselet. A lábszáradat és lábfejedet is kellemesen alátámasztja, hogy többet hozhass ki magadból! További részletekért kattints ide!

3. Asics cipzáras pulcsi

Tökéletes a kiszámíthatatlan időre, hiszen melegen tart, de a nedvességelvezető anyagának köszönhetően nem fog folyni a hasadon a víz futás közben. Elöl rövidebb, így sokkal kényelmesebb benne a futás, arról nem is beszélve, hogy egy-egy színes aláöltözővel könnyen feldobhatod. Anyagának és szabásának köszönhetően végig szabadon mozoghatsz benne, a fényvisszaverő mintának köszönhetően pedig napnyugta után is látható maradsz, bárhova is vezessen az utad. További információért kattints ide!

Olvasnál még a témában?