a hét befutói,újdonságok

A hét befutói: 2019-es futó-újdonságok

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amiket a 2019-es szezonra adnak ki a gyártók.

a hét befutói
Jövőre ezekkel az újdonságokkal találkozhatsz.

1. New Balance Fuel Cell Rebel futócipő

Ez a modell 2019 augusztusától lesz majd kapható, és nem a laza futásokra tervezték. A cipő különlegessége a talpán található átlászó gumi, ami tartóssá teszi, ráadásul a leérkezés is simább benne. Ha az újévi céljaid között szerepel, hogy gyorsabbá válj, akkor lehet, hogy ez a megfelelő futócipő számodra. Itt tudod majd megrendelni.

2. Salomon S/Lab MotionFit 360 dzseki

A papírvékony, egyrétegű anyagának köszönhetően hihetetlenül kényelmes. Csak ott van rajta varrás, ahol feltétlenül szükséges, így szabadon mozoghatsz benne. Ideális lehet esős, változékony időben, hiszen teljesen vízálló, és rugalmas derékpántjába könnyedén belehajthatod a dzsekit, ha már nincs rá szükséged. Itt találsz róla még több infót.

3. Jaybird Tarah Pro fülhallgató

Mindegy, hogy csak egy laza futást tervezel, vagy ennél keményebbet, a Tarah Pro azt adja, ami ilyenkor a legfontosabb: teljes mértékben vízálló, tartós és nagyon sokáig bírja - akár 14 órán át hallgathatsz rajta zenét. Kényelmes, hiszen könnyedén a füledhez tudod igazítani. Itt olvashatsz róla bővebben.

Olvasnál még a témában?