Borítókép: A hét befutói: ha fontos a környezeted, fuss ökocuccokban!

A hét befutói: ha fontos a környezeted, fuss ökocuccokban!

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

1. adidas Ultraboost Parley futócipő

Gondoltad volna, hogy újrahasznosított műanyagból készült ez a cipő? 11 darab palack felhasználásával állította össze a modellt a gyártó, így felhívva a figyelmet a környezettudatosságra. A cipő felső része zoknihoz hasonlóan öleli körül a lábadat futás közben, így a kényelem garantált! További infókért kattints ide!

2. Nike Sculpt Hyper nadrág

A magas derekú bokanadrág 88 százalékban újrahasznosított poliészterből készült. Kompressziós anyaga mindig biztos tartást ad, ugyanakkor jól szellőzik, kényelmes benne futni. További információt itt találsz róla.

3. Patagonia sportmelltartó

Az újrahasznosított poliészterből készült melltartó gyorsan megszárad, elvezeti a nedvességet és igazán puhán simul a bőrödre. Biztos tartást ad még a legkeményebb edzések közben is pántjainak köszönhetően, ugyanakkor nagyon kellemes benne a mozgás. További infókat itt találsz róla.

Olvasnál még a témában?