Borítókép: 5 dolog, amitől szabadulj meg, ha egészséges és boldog életre vágysz

5 dolog, amitől szabadulj meg, ha egészséges és boldog életre vágysz

Forrás: Getty Images
Ha azt szeretnéd, hogy hosszútávon jól érezd magad a bőrödben, energikus és fitt legyél, ezeket mindenképpen pattintsd le:

Önostorozás
Ne legyél rossz fej magaddal! Erős vagy és kemény! Attól még, hogy 10 perccel rosszabb félmaratont futottál idén, mint tavaly, nem vagy egy sz.rdarab, csak valamiért rosszabb formában vagy. Sokkal könnyebben eléred a céljaidat, ha kedves vagy magaddal, és hiszel az erődben!

Edzések, amiket utálsz
Olyan sportot válassz, amit szívesen űzöl, és ami boldoggá tesz. Lehet, hogy állandóan jógázol, mert merev vagy, és azt mondták, hogy az való neked, de ha nem tetszik, hagyd a francba! Menj spinningre keresztedzeni vagy crossfitre...

Kelbimbó (vagy bármilyen egészséges kaja, amit ki nem állhatsz)
Igen, van pár étel, amit kifejezetten ajánlott fogyasztani, mert magas a vitamintartalma, sok benne a rost, és nem hizlal. De minek ennéd, ha utálod? Válassz egy kedvedre való alternatívát, és azokból az ételekből hozd ki a maximumot, amit szeretsz is!

Kalóriaszámlálás
Nem baj, ha nagyjából képben vagy az általad elégetett és elfogyasztott kalóriák mennyiségével, de inkább arra ügyelj, hogy rendszeresen sportolj és kiegyensúlyozottan táplálkozz, mert abba nem őrülsz bele!

Stressz
Tudjuk, könnyű azt mondani, de amennyire csak lehet, muszáj megszabadulnod vagy legalább csökkentened a téged ért stressz mértékét, mert nem csak lelkileg, de fizikailag is akadályoz. Jó stresszűző maga a futás, de egy jó masszázs vagy a főzés szuper módszer!