Borítókép: Amire most nagyon kattanunk: futóklubozgatás

Amire most nagyon kattanunk: futóklubozgatás

Ha valaki, akkor mi igazán szeretjük a közösségi futásokat, az adidas Runners csapatával pedig olyan jól összehaverkodtunk a RW Ébredj futások alatt, hogy mi sem hagyhattuk ki a VIP futóeseményüket!

Végre Magyarországon is elindult az adidas Runners futóklub, amit egy szuper hangulatú, laza VIP futással nyitottak meg a Városligetben, azóta pedig szerdánként tartják meg az edzéseiket! Ez utóbbiakban az a jó, hogy mindig más: volt már lazább, vagy keményebb Citadella-menet és lépcsőzős edzés is. Sosem maradhat ki az erősítés és néhány egyensúly fejlesztő gyakorlat sem, így nagyon komplex és változatos tréningekkel készülnek. A kapitány Debreczeni Dóra, a két edző pedig Darabos Balázs és Kiss Áron, akik nem csak a kemény futásokról, de a jó hangulatról is folyamatosan gondoskodnak.

Ha velünk tartottál valamelyik Ébredj-futáson, ahol az adidas Runners csapata sztárvendégként részt vett, biztosan észrevetted, hogy milyen komoly bemelegítéssel és nyújtással készülnek: szóval, ha ezt a kettőt eddig hajlamos voltál elbliccelni, érdemes meglátogatnod őket.

Ha egyedül is szeretsz futni, legalább heti egy-két alkalommal érdemes beiktatni a programodban egy közösségi futást, mert csapatban minden jobb, ráadásul új haverokat, hozzád hasonlóan motivált, lelkes, sportos, de igazán jófej embereket ismerhetsz meg!

Szeretnél velük tartani?