Borítókép: Amikor semmi nem állít meg! Nagyon csúnya sérülést szenvedett a gátfutó, de mégis teljesítette a távot

Amikor semmi nem állít meg! Nagyon csúnya sérülést szenvedett a gátfutó, de mégis teljesítette a távot

Egy futó sem szereti félbehagyni a versenyt, még akkor sem, ha fájdalommal, sérülésekkel kell megküzdenie.

Brenna Porter, a Brigham Young University sportoló diákja is így volt ezzel, amikor az NCAA West Regionals nevű versenyen megsérült.

Az első gát átugrása közben fejreesett, a lábán pedig egy mély és elég nagy vágás keletkezett, de ettől még teljesítette a távot.

„Arra emlékszem, hogy a verseny közepénél elkezdtem érezni, hogy nagyon vizes a lábam. Két lehetőség vázolódott fel a fejemben: vagy nagyon izzadok, vagy nagyon vérzek.”
nyilatkozta.

Sajnos az utóbbi verzió bizonyult igaznak, ám Portert ez nem állította meg és végignyomta a táv hátralevő részét, mintha mi sem történt volna.

A sérülésről készült fotóért kattints a képre!
Kattints a kép felfedéséhez!

A következő videóban a versenyző és két edző is nyilatkozik a balesetről, ám ezt csak erős idegzetűeknek ajánljuk, mivel elég durva képsorokat tartalmaz Porter sérüléséről:

Egyébként Brenna edzője elmondta, hogy egész évben erre a versenyre készültek és nagyon megijedt, amikor elesett a lány, mivel tudta, így nem fog továbbjutni.

Egy másik edző pedig majdnem rosszullett a sérülés látványától, hiszen a seb olyan mély volt, hogy a sportoló izmai is látszódtak. Brenna viszont nem adta fel, a fájdalom és az erős vérzés ellenére befutott a célba. Hozzátette, hogy bátornak kell lenni, mert ha megijedsz egy eséstől, akkor nagyobb eséllyel esel át a többi gáton is, úgy pedig nem leszel sikeres.