Borítókép: Érdemes fülhallgatót használnod terepfutáshoz? Ha igen, milyet?

Érdemes fülhallgatót használnod terepfutáshoz? Ha igen, milyet?

Forrás: getty images
A terepfutás egyik előnye, hogy csodálatos helyeket fedezhettek fel és gyönyörködhettek a természet látnivalóiban. Szakértőnk, Csanya most arra a kérdésre válaszol, hogy érdemes-e zenét hallgatni közben.

Kedves Csanya! Terepfutáshoz szeretnék vezetéknélküli fülhallgatót vásárolni kb. 20-25000ft összegben. Melyiket vagy milyen márkát javasolsz? Mire figyeljek a választásnál? Köszönöm: Hajni

Szakértőnk, Csanya válasza:

Szia Hajni!

Lehet nem fog tetszeni a válaszom, de azt ajánlom, ne vegyél fülhallgatót és ne hallgass zenét futás közben az erdőben. Az ember ideje nagy részét zajban tölti, gondolj csak a városra ahol élsz, vagy a munkahelyedre. Szinte sosem vagyunk csendes környezetben, leszámítva az éjszakákat, amikor alszunk. Csendre pedig szükségünk van. Szóval, amit tanácsolok, fuss zene nélkül, hallgasd a madarakat, a szél hangját, ahogy a talpad a földet éri. Hidd el, tetszeni fog!

Van egy terepfutással kapcsolatos kérdésed? Tedd fel Csanyának! Ha pedig meg szeretnéd ismerni a többi szakértőnket is, látogass el erre az oldalra!