Borítókép: Milyen háziállat illik hozzád, ha egészségesebben szeretnél élni?

Milyen háziállat illik hozzád, ha egészségesebben szeretnél élni?

Forrás: europress
Végre minden összejött: úgy tűnik, egy új házikedvenccel bővülhet a család. A kérdés már csak az, milyen kisállatot válassz? Egy új kutatás azt vizsgálta, milyen szőrgombóc passzol azokhoz, akik egészségesen él(né)nek.

Furcsán hangzik, azt aláírjuk, de az eredmény még ennél is meglepőbb: a macskák a nyerők abban az esetben, ha odafigyelsz arra, mit eszel.

A cicákat ugyanis nem érdekli az étel szaga, állaga, íze, a bennük lévő tápanyagok viszont annál inkább. A kutatók különféle húsokat és narancsot kevertek össze, a macskák pedig ebből kaptak enni. Végül azt az ételt választották, amiben a legtöbb minőségi tápanyagot találták (fehérjét, zsírt és szénhidrátot). Tehát hosszútávon az egészségesebb falatok mellett voksoltak az állatok.

És ez neked miért jó? Mert tanulhatsz tőle, főleg akkor, ha életmódot szeretnél váltani, vagy egészségesebben táplálkoznál - a cicák tudják, mi a jó döntés, neked pedig könnyebb dolgod lesz vele, hiszen lesz egy társad, aki végigkísér az úton. És mellesleg azért valljuk be, elég cuki.

EZ PEDIG EGY ÚJABB REMEK OK ARRA, HOGY GAZDI LEGYÉL!