Borítókép: 3 motivációs trükk, hogy mindig lelkesen fuss!

3 motivációs trükk, hogy mindig lelkesen fuss!

Forrás: Europress
Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

1. Legyen szórakozás!

Amint tennivalóként vagy neadjisten munkaként éled meg, elpárolog a lelkesedésed. Ezért intézd úgy, hogy a futás folyamatos szórakozás legyen! Az edzés legyen a hétvégi városnézés is egyben, vagy találkozó a barátnőddel. Váltogasd az útvonalakat és távokat, és a tracklistedet is.

2. Használj applikációt!

Ha folyamatosan monitorozod a teljesítményed alakulását, kisebb eséllyel lógod el az edzéseket, és biztosan mindent beleadsz. A Nike+ Run Club app nemrég megújult, és fantasztikus funkciókkal bővült ki. Mindegy, hogy fittebbé szeretnél válni, vagy versenyre készülsz, itt megtalálod a neked való, profi szakértők által összeállított edzéstervet, ráadásul futás közben az ő biztató szavaikat hallgathatod. A hashtagek által megismerheted azokat az embereket, akik ugyanannyira futás szerelmesei, mint te! Nem kell azzal sem vesződnöd, hogy saját zenelistákat készíts, mert itt jobbnál jobbak közül válogathatsz, ráadásul segítségével a hetente összesen 250 Nike Futóklub valamelyikére is jelentkezhetsz! Mi kell még?

3. Nevezz be egy versenyre!

Mi is motiválhatna jobban, mint az, ha jelenésed lesz a közeljövőben egy kihívást jelentő versenyen? Mindenképpen olyan távot válassz ki, ami elsőre nehéznek tűnik, de reális, és rendszeres készüléssel kivitelezhető. Hajrá!