Borítókép: Hello Maraton!

Hello Maraton!

Forrás: Europress
Azon kaptam magam, hogy még nem is írtam az Olimpiáról. Pedig igen nagy dolog számomra, mégsem jött ki egy “hang” sem az ujjaimból. Annyira távolinak tűnt, aztán hipphopp 2,5 hónap és futok. Maratonon.

Ebben az évben tényleg minden az Olimpia körül zajlik. Ilyenkor felpezsdül az életünk, nem csak az izgalom miatt, amit belül érzünk. Sokkal többen érdeklődnek, megjelenés itt-ott, interjúk. Mindeközben edzel és edzel.

Számos előnye van ezeknek a megkereséseknek: a hangodat elviheti a média jó messzire és talán átadhatunk egy kicsit abból, miért érdemes minden nehézség ellenére profi atlétának lenni. Láthatja bárki, mekkora erők szabadulnak föl sportolókból az Olimpia miatt. Sorsok, történetek vannak a teljesítmények mögött.

Egyszer az egyik barátom fejtette ki, hogy az Olimpikon szóban benne van a lényeg. Az, aki kvalifikálja magát, ikonná válik. Aztán, hogy mihez kezd ezzel, az már a saját útja. De akiket én látok, irdatlan kemény munkával, alázattal, fegyelemmel és olyan emberi energiákat megmozgatva készülnek, ami nem csak egy sportolónak példaértékű.

Szerencsés az az egyesület, ahol a picik láthatják ezt a munkát.

Ezt tudjuk adni mi, Olimpikonok, legyen az bármilyen sportág.

Higgy a munkában, magadban. Lépj ki a negatív körforgásból, rázd le magadról azt és azokat, akik visszahúznak. Lépj előre, merj más lenni, merd azt az utat járni, ami a tiéd.

Folyt köv :)