Borítókép: Buli, futás, edzés és hatalmas élmény - Budapesten járt a Midnight Runners csapata

Buli, futás, edzés és hatalmas élmény - Budapesten járt a Midnight Runners csapata

Forrás: Midnight Runners
Két hete látogatott el hozzánk a londoni Midnight Runners futócsapata, hogy péntek 13-án hatalmas bulit csapjon Budapesten.

Szasza már korábban megírta, szerinte milyen volt az esemény, de annyit mi is elmondhatunk, hogy fantasztikus élmény volt, az útvonal gyönyörű helyeken át vezetett. A Margitszigeten találkoztunk, egy kis beszélgetés, csillámfestés után pedig el is kezdődött a bemelegítés, aztán egy csatakiáltás után a futás.

A szervezők és résztvevők is elmesélték, nekik mi volt a véleményük a közösségi futásról és melyik pillanat tetszett nekik a legjobban.

James Holt, kapitány és hivatalosan is a legjobb PB-vel rendelkező Midnight Runner:

„Szuper volt az esemény - bár kicsit csendesen indult, de 2 perccel később már mindenki szurkolt, kiabált és jól érezte magát. A vasárnapi maratonon a 17. helyen végeztem. Imádom, hogy Budapesten is futhattam és megmutathattuk másoknak, hogy a futás nem magányos sport.”
Forrás: Hegedűs Róbert Photography

Sami Al-Adawy, a Midnight Runners másik kapitánya pedig ezt nyilatkozta:

„Hihetetlen volt. A város energiája és az emberek lelkesedése minden képzeletemet felülmúlta. Tökéletesen szinkronba került a csapat a bemelegítés során. A magyaroknak nagyon jó a ritmusérzékük. Jó volt hallani, ahogy énekelnek, nevetnek, kiabálnak nekünk a belvárosban. Ezt soha nem fogom elfelejteni.”

Forrás: Szaszafotó

Terjéki Réka Londonban él, ezért nagyon megörült, hogy Budapesten is lesz Midnight Runners futás:

„Nem voltam biztos benne, milyen lesz a csapat fogadtatása, mennyire fog tetszeni az embereknek. Az első meglepetésem az volt, amikor megláttam, hányan jöttek a gyülekezőhelyre. Mindenféle korosztállyal találkoztam, egy dolog viszont közös volt bennük: energikus emberek jöttek el, akik arra vártak, hogy valami újat kipróbáljanak. A nyelvi különbségek megszűntek, mosolygós, vidám emberek vettek körül. Az egész esemény őrült jó volt az elejétől a végéig.”
Forrás: Hegedűs Róbert Photography

Zsíros Barbi, budapesti futó is részt vett az eseményen, ő így nyilatkozott róla:

„Nekem nagyon tetszett az, ahogyan motivált a csapat mindenkit. Ahogy minden egyes session előtt illetve a futás közben is pacsival, kedves szavakkal vártak minket. Életemben nem futottam még ennyit, de a sejtésem beigazolódott: vitt a hangulat magával, és egyszerűen nem volt kedvem megállni. A legvége pedig iszonyatosan jó volt, ahogy a célban vártuk egymást, az felért legalább egy éremátadással! Nem beszélve arról, hogy egyedül érkeztem, de több új ismerőssel lettem gazdagabb.”

Forrás: Daniel Varga Photography

Az eseményről szuper fotók is készültek, amiket megtaláltok a galériában:

Ha pedig tetszettek a dalok, amik futás közben szóltak, akkor hallgasd őket újra bármikor, itt a teljes playlist.